top of page

onze
cases

Volgens een ‘bouwstenen formule’ stelt Just Dare een op maat gemaakte, thematische aanpak voor uw specifieke business case samen. Wij maken geen uitgebreide offertes, maar gaan met u gesprek aan, luisteren en stellen vragen om vervolgens met een unieke formule te komen, die het beste resultaat voor de mensen en de organisatie opleveren. Ook dit komen wij mondeling met u bespreken aan de hand van een sfeerimpressie. Zodra u durft met ons in zee te gaan werken wij alles voor u uit in een gedetaileerde leerreis. The only thing is “Just Dare”.


Tijdens de voorbereiding, uitvoering en evaluatie nemen aanvrager en uitvoerder samen een gedeelde verantwoordelijkheid voor de uitrol van de leerreis.

Dare to Explore

Na bijna een jaar thuiswerken komt iedereen weer terug naar de werkvloer. Hoe bepalen we een vitale toekomst?

IMG_20201004_074207-1024x768.jpg
Dare to Perform

Hoe houd je je medewerkers geënthousiasmeerd en geef je ze energie, maar tegelijk wil je dat ze ook presteren?

vergaderen-paviljoenpuur1amsterdam.jpg
Dare to change

Het programma waarbij focus en duidelijkheid wordt gegeven in de vaardigheid waar een bepaalde situatie binnen de organisatie om vraagt.

072512_outside_meeting_pan_16102_16102.jpg
Dare to empower

Leiderschap vraagt vandaag de dag niet alleen om kennis en skills maar om bewuste leiders, die vanuit hun eigen kracht zichzelf en daarmee de rest van de organisatie empoweren.

Just Dare to Empower
bottom of page