top of page

Just dare to send a message to the world...

onze
dare players

Michel Nusse.png

Michel Nusse

Durft de grens op te zoeken

Gedreven, gepassioneerd en altijd met de poten in de klei. Sterker nog: liever klei onder de poten dan een betonnen vloer. Zonder poeha en blabla, gewoon down to earth. Met N-Force1 vitaliseert hij de zakelijke markt met uitdagende, schurende events en trainingen. Energiek, 'rechttoe toe rechtaan’ en een werkwijze die strak en gedisciplineerd is. Zijn inlevingsvermogen om verwachtingen en wensen van klanten te vertalen naar een ‘once in a lifetime experience’ is uniek. Puur Michel Nusse.

Ron de Rond.png

Ron de Rond

Durft de kern te raken

Mijn visie is 'originele intentie versterken'. Door dagelijks handelen bewust in lijn te brengen met onze oorspronkelijke bedoeling, intuïtie en motivatie, creëren we de gewenste uitkomsten. Mijn missie is mensen helpen hun toekomst bewust te scheppen door proven best practices aan te bieden voor effectief leven. Door innerlijk weten en uiterlijk doen te harmoniseren, brengen we core en corporate in balans. Met 35 jaar werkervaring in anderen helpen zichzelf in hun kracht te zetten, waarvan de laatste 25 jaar als senior consultant en partner bij een internationale consulting, training en coaching organisatie, is het mijn overtuiging dat constructieve verandering altijd mogelijk is. Mijn focus ligt op leiderschap- en managementtraining, op training van teams en sales communities en op persoonlijke coaching.

Roeland-ten-Napel-de-Communicatie-Experts-podcast_edited.jpg

Roeland Ten Napel

Durft te Confronteren

Een waardevolle en integere partner die oprecht wil helpen en prikkelt, confronteert en uitdaagt om zo tot de kern te komen en daarmee je te laten groeien. Daarnaast iemand die er voor je is als je hem nodig hebt en vaak zelf al aanvoelt dat je hem nodig hebt voordat je er om vraagt. Roeland raakt de juiste snaar, benoemt de kernpunten en geeft bruikvolle tips en praktische handvatten waardoor je inzicht krijgt in eigen handelen, denken en doen.

Sheila Gijselman.png

Sheila Gijselman

Durft out of the box te denken

Is een event expert met aandacht voor haar medemens. Ze heeft een tomeloze energie en een positief enthousiasme. Een carrière van 30 jaar als eventprofessional, waarbij ze terug kan kijken op een strakke organisatie van events in binnen en buitenland, waarbij de events altijd gekenmerkt worden door creativiteit, inspiratie en beleving. Sheila weet altijd het onmogelijk mogelijk te maken en creëert daarmee een ‘once in a lifetime experience’.

bottom of page